OVER NOZON

Nozon raamfolie – voor auto en gebouw

Nozon is een onderneming van Roelof Brouwer en is opgericht in 1998 onder de naam Glascoating Nozon. Roelof die meerdere autoruit reparatie/herstel bedrijven runde kreeg veel vragen om de ruiten van auto`s te voorzien van een tint. 

Na  verloop van tijd werd de coating vervangen door folie, folie was vele malen sterker en minder krasgevoelig nog een voordeel was dat de auto de zelfde dag weer gereed was en de werkzaamheden zelfs op locatie bij dealer en/of garagehouders kon worden uitgevoerd. Er werd ervaring opgedaan met de merken Johnson, Suntek, Llumar, 3M, ASWF, Sun-Gard, Madico en nog vele andere minder bekende merken. Wij zijn nu echt van mening dat wij weten welke folie de beste is. Wij hebben gekozen voor de folie van Madico voor voertuigen. Wij mogen deze folie leveren en monteren als Premium dealer met een levenslange garantie*. Nozon heeft een werkplaats showroom in Emmen, maar is meestal te vinden bij de klanten die zij hebben door heel Nederland, bij de meeste klanten komt Nozon al meer dan 20 jaar en de klantenkring groeit nog steeds, vooral door mond tot mond reclame. Nozon werkt anders dan de meeste glastintbedrijven in Nederland, wij demonteren geen ruiten en/of deurpanelen en sinds kort beschikken wij over een computer gestuurd snijprogramma om de folie op maat te maken waardoor beschadiging door het snijden op het glas wordt voorkomen.

Voor vlakglas voeren wij de merken Madico als exellent dealer en 3M als Premium dealer.

De raamfolies die Nozon levert en monteert zijn voor: Veiligheid, Inbraakwering, Warmtewering, Inkijkwering, UV-wering, Zonlicht wering, Isolerend en Veiligheid

Dit zijn allemaal duurzame oplossingen voor woningen, kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven, productiefaciliteiten en overige gebouwen. Door onze uitgebreide kennis en jaren lange ervaring zijn wij van mening dat wij u altijd voorzien van het juiste advies. Montage werkzaamheden voeren wij zelf uit of doen dit in samenwerking met andere vooraanstaande raamfolie bedrijven door geheel Nederland.

De door ons toegepaste folies zijn niet alleen functioneel, het resultaat geeft uw project tegelijkertijd ook meer uitstraling.

Nozon heeft voor ieder glasprobleem, de juiste oplossing.

Adres

James Cookstraat 25
7825 AN Emmen

Contact

Telefoon:0591-677811
Mobiel:06-46410662
E-mail: info@nozon.nl

Share This